ofte stillede spørgsmål

Hvilke aktiviteter er her?
Det er beboernes hjem, så vi tilstræber, at der laves aktiviteter, som beboerne synes giver dem værdi i livet og hverdagen. Læs mere om vores metoder her.

Hvordan kommer jeg rundt?
Cecilie Marie har en fælles bus, der kan hjælpe dig rundt i verden, hvis du aftaler det på forhånd med medarbejderne. Flere beboere har egen bus – og den kan de normalt godt finde p-plads til på Cecilie Marie.

Skal jeg dele værelse med andre?
Nej. Det er din egen bolig, så du bestemmer selv, hvem der skal komme ind i din lejlighed. Du skal ikke dele værelse med andre, men du er altid velkommen til at indbyde dine naboer og venner indenfor.

Må jeg have mine egne ting med?
Ja, hvis din nye bolig på Cecilie Marie skal føles som dit HJEM, så bliver du nødt til at tage så mange af dine egne ting med. Aftal med medarbejderne og dine pårørende, hvor meget der kan passes ind i din lejlighed, så du får de vigtigste ting med fra start.

Må mit kæledyr komme med?
Det kommer an på, hvad det er for et kæledyr – og hvor godt du kan passe på dit kæledyr selv. Medarbejderne har ikke tid til at passe kæledyr i deres arbejdstid – og der er ’kæledyr’, som andre mennesker vil føle sig utrygge ved. Derfor er det altid forstanderens afgørelse, om dit eller dine kæledyr kan flytte med ind på Cecilie Marie.

Hvordan er maden?
Åhh, den er lækker. Der er ansat en køkkenchef på Cecilie Marie, som både kan lave sund, lækker og nærende mad. Hvis du har bestemte madvarer, som du ikke spiser, så vil der blive lavet mad til dig, som du vil have det.

Hvilken støtte kan jeg få?
Der er mange forskellige former for støtte, du kan få på Cecilie Marie. Læs mere her under Metoder!

Hvilke husregler er der?
Du kommer til at bo i bofællesskab, så der skal naturligvis være plads til os alle i de fælles rum. Her skal du følge de husregler, du får oplyst ved indflytning. I din egen lejlighed kan du lave dine egne regler, men husk på, at du skal bo i din bolig i lang tid, så pas på den som dit eget hjem

Hvor mange beboere er der i alt?
Der er i alt 20 (tyve) lejligheder i Bofællesskabet Cecilie Marie, så du vil få 19 tætte naboer, når du flytter ind.

Sidebar
Sidebar
46 40 00 05 Find hjem

Kontakt